HOME

Vevőkör/partneri kör.


A Microdigit Mérnöki Iroda Kft (továbbiakban MMI Kft) filozofiája szerint igyekszik a viszonteladók, rendszerintegrátorok igényeit kielégiteni.

Ennek megfelelően, elsősorban viszonteladókat, rendszerintegrátorokat és adószámmal rendelkező egyéni vállalkozókat szolgálunk ki. Magánszemélyeket jelenleg nem áll módunkban kiszolgálni.

Ajánlatkérés / Megrendelés

Partnereink az MMI Kft e-mail cimén vehetik fel velünk a kapcsolatot. Szóban (telefonon) kezdeményezett rendelést kérjük írásban megerősíteni. Minden megrendelésről irásos visszaigazolást küldünk. Amennyiben a visszaigazolás 48 órán belül nem érkezik meg Tisztelt partnereinkhez, ugy kérjük ismételjék azt meg. A  tárgyban kérjük a megrendelés szót szerepeltetni sziveskedjenek. Az üres tárgy- mezőt a rendszerünk kiszüri és levélszemétként értékelve kitörli.
Az áru beérkezéséről/átvételére való felajánlásáról értesitést küldünk. A rendelésre beérkezett árut kérjük 3 munkanapon belül sziveskedjenek átvenni. SAP rendszerben létrehozott rendelést természetesen elfogadunk emailben mellékletként.

Rendelés: állandó partnereink részére itt
Új partnerek esetén: itt

Adatkezelési útmutatónk itt olvasható.

Fizetési feltételek

Az árlistában szereplő valamennyi ár netto, és kp/előre utalás fizetésre vonatkozik. Folyamatos partneri viszony esetén van lehetőség 8/15 naptári napos átutalásos fizetés igénylésére és megadására, min évi 5 M Ft brutto rendelési volumen esetén. Egyszeri és vagy rendszertelen nagyobb (>1 MFt) rendelés esetén  a rendelési tétel 50% -nak előre való kiegyenlitése a rendelés elfogadásának a feltétele. 30 napos fizetési határidőre 2 év folyamatos szállitás esetén van lehetőség. Ennél hosszabb fizetési határidőre nem áll módunkban szerződést kötni. 

Szállitási feltételek

Valamennyi visszaigazolás "ex work" kiszolgálást feltételez, telephelyünkön. A megrendelő kérésére az árut szerződőtt szállitmányozó partnerükkel (TNT) a megrendelő költségére kiküldjük, a fuvarköltséget átszámlázzuk. Ebben az esetben az áru inditásának feltétele a teljes vételár beérkezése. Állandó partnereinknek a fuvarköltséget átvállaljuk. 250e ft bruttó számlaérték felett a fuvarköltséget az MMI Kft állja.


Garanciális feltételek.


Az MMI Kft a képviselt gyártók által adott garanciális időt tekinti mérvadónak. (IEI, Adlink, Commell: 18 hónap, Lanner 12 hónap, ICP-DAS 18 hónap. Panel PC garancia: 12 hónap, nem beépített CPU-ra és ventillátorra garancia 6 hónap.) Valamennyi leszámlázott tételre külön garanciaidőt adunk./tüntetünk fel.
Nem vonatkozik/nem érvényesithető a garancia, amennyiben az eszközön bármilyen módositás történt: mechanikai, elektromos, kémiai. Ugyancsak garanciavesztő hatályu az eszköz egyedi azonositására szolgáló gyári szám/cimke sérülése, illetve eltávolitása.
A garanciális javitásra szánt eszközö(k)  átadása/átvétele a felhasználó által kiállitott szállitóval lehetséges, melyhez minden esetben a hiba leirását és annak keletkezésére vonatkozó valamennyi rendelkezésre álló információt közölni/leirni kérünk. Számlamásolat vagy szállitólevél másolata igazolja az áru eredetét/vásárlási idejét, melyet kérünk bemutatni. Az MMI Kft garanciajegyet  ad  az eszközhöz , ezért annak bemutatása a garanciaérvényesités feltétele. Javítási igény bejelentése itt.
A garanciaérvényesítés helye a Microdigit Mérnöki Iroda mindenkori telephelye.  
Javítási idő: külön szerződés hiányában (rendelkezésreállás) a javitási idő min 3 hét.
Amennyiben az eszközt a gyártó hibátlannak találja, ugy a bemérés és a kiküldési költséget a vevőnek felszámítjuk. A vevő kérésére a gyártó szervizlapját bemutatjuk, arról másolatot kérhet.
Valamennyi általunk képviselt gyártó kizárja garanciális okként való elfogadását a BIOS szakszerütlen frissitésének, vagy más, nem a gyártótól származó BIOS használatának.