HOME
Vevőkör/partneri kör.

A Microdigit Mérnöki Iroda Kft (továbbiakban MMI Kft) filozofiája szerint igyekszik a viszonteladók, rendszerintegrátorok igényeit kielégiteni.

Ennek megfelelően, elsősorban viszonteladókat és rendszerintegrátorokat szolgálunk ki. Magánvásárlókat nem áll módunkban jelenleg kiszolgálni.

Partnereinktől regisztrációt kérünk, mely az adószám bekérését jelenti.

Regisztráció itt


Megrendelés

Partnereink az MMI Kft e-mail cimén illetve faxon vehetik fel velünk a kapcsolatot. Szóban (telefonon) rendelést nem fogadunk el. Minden megrendelésről visszaigazolást küldünk. Amennyiben a visszaigazolás 48 órán belül nem érkezik meg Tisztelt partnereink- hez, ugy kérjük ismételjék azt meg. A  tárgyban kérjük a megrendelés szót szerepeltetni sziveskedjenek. Az üres tárgy- mezőt a rendszerünk kiszüri és levélszemétként értékelve kitörli.
Az áru beérkezéséről/átvételére való felajánlásáról értesitést küldünk. A rendelésre beérkezett árut kérjük 3 munkanapon belül sziveskedjenek átvenni. SAP rendszerben létrehozott rendelést természetesen elfogadunk emailben mellékletként.

Rendelés: itt

Fizetési feltételek

Az árlistában szereplő valamennyi ár netto, és kp/előre utalás fizetésre vonatkozik. Folyamatos partneri viszony esetén van lehetőség 8/15 naptári napos átutalásos fizetés igénylésére és megadására, min évi 5 M Ft brutto rendelési volumen esetén. Egyszeri és vagy rendszertelen nagyobb (>1 MFt) rendelés esetén  a rendelési tétel 50% -nak előre való kiegyenlitése a rendelés elfogadásának a feltétele. 30 napos fizetési határidőre 2 év folyamatos szállitás esetén van lehetőség. Ennél hosszabb fizetési határidőre nem áll módunkban szerződést kötni. 


Szállitási feltételek

Valamennyi visszaigazolás "ex works" kiszolgálást feltételez, telephelyünkön. A megrendelő kérésére az árut szerződőtt szállitmányozó partnerükkel (TNT) a megrendelő költségére kiküldjük, melyet a megrendelő az általa megadott cimen a helyszinen fizet. Ebben az esetben az áru inditásának feltétele a teljes vételár beérkezése. Állandó partnereinknek a fuvarköltséget átvállaljuk. 250e ft bruttó számlaértéknél a fuvarköltséget az MMI Kft állja.


Garanciális feltételek.

Az MMI Kft a képviselt gyártók által adott garanciális időt tekinti mérvadónak. (IEI, Adlink, Commell: 18 hónap, Lanner 12 hónap, ICP-DAS 18 hónap. Panel PC garancia: 12 hónap, nem beépített CPU-ra és ventillátorra garancia 6 hónap.) Valamennyi leszámlázott tételre külön garanciaidőt adunk./tüntetünk fel.
Nem vonatkozik/nem érvényesithető a garancia, amennyiben az eszközön bármilyen módositás történt: mechanikai, elektromos, kémiai. Ugyancsak garanciavesztő hatályu az eszköz egyedi azonositására szolgáló gyári szám/cimke sérülése, illetve eltávolitása.
A garanciális javitásra szánt eszközö(k)  átadása/átvétele a felhasználó által kiállitott szállitóval lehetséges, melyhez minden esetben a hiba leirását és annak keletkezésére vonatkozó valamennyi rendelkezésre álló információt közölni/leirni kérünk. Számlamásolat vagy szállitólevél másolata igazolja az áru eredetét/vásárlási idejét, melyet kérünk bemutatni. Az MMI Kft garanciajegyet  ad  az eszközhöz , ezért annak bemutatása a garanciaérvényesités feltétele. Javítási igény bejelentése itt.
A garanciaérvényesítés helye a Microdigit Mérnöki Iroda mindenkori telephelye.  
Javítási idő: külön szerződés hiányában (rendelkezésreállás) a javitási idő min 3 hét.
Amennyiben az eszközt a gyártó hibátlannak találja, ugy a bemérés és a kiküldési költséget a vevőnek felszámítjuk. A vevő kérésére a gyártó szervizlapját bemutatjuk, arról másolatot kérhet.
Valamennyi általunk képviselt gyártó kizárja garanciális okként való elfogadását a BIOS szakszerütlen frissitésének, vagy más, nem a gyártótól származó BIOS használatának.
 

Egyéb nyilatkozat.

Az MMI Kft által forgalmazott valamennyi eszköz, készülék rendelezik az összes, a EU-ban történő forgalmazáshoz szükséges approbációval. (CE, RoHS, TÜV ahol szükséges).
Eszközeinkhez csatolt külső berendezésben előforduló bárminemü meghibásodásért az MMI Kft felelősséget NEM vállal..
Nem rendeltetésszerü használatból eredő kárért az MMI Kft semmiféle felelősséget nem vállal.
Szakszerütlen szerelésből/telepitésből adódó meghibásodás javitási kültsége a vevőt/üzemeltetőt terheli.